DENNÉ MENU PONDELOK 30.06.2025
VÝVAR SO ZELENINOU, MÄSOM A REZANCAMI | PARADAJKOVÁ SO SYROM 0,33l (1,3,7,9)
-
1. BRAVČOVÉ NA HRÁŠKU, RYŽA (350g) (1)
-
2. PEČENÝ HEJK, KYSLÁ OBLOHA, CHLIEB (350g) (1,3,4,7)
-
3. KURACÍ PLÁTOK NA GRILE | VYPRÁŽANÝ KURACÍ | BRAVČOVÝ REZEŇ | VYPRÁŽANÝ SYR S PEČENÝMI ZEMIAKMI ALEBO DUSENOU RYŽOU (350g) (1,3,7)
-
4. ZELENINOVÝ ŠALÁT S GRILOVANÝM ENCIÁNOM A BAZALKOVÝM PESTOM (350g) (7,8)
-
POLIEVKA SAMOSTATNE - VÝVAR SO ZELENINOU, MÄSOM A REZANCAMI 0,33l (1,3,7,9)
-
POLIEVKA SAMOSTATNE - PARADAJKOVÁ SO SYROM 0,33l (1,7)
DENNÉ MENU UTOROK 01.07.2025
VÝVAR SO ZELENINOU, MÄSOM A REZANCAMI | FAZUĽOVÁ POLIEVKA (1,3,7,9)
-
1. CÍFERSKÝ KURACÍ REZEŇ, OPEKANÉ ZEMIAKY (350g) (7)
-
2. ZELENINOVÉ KARI, RYŽA (350g) (9)
-
3. KURACÍ PLÁTOK NA GRILE | VYPRÁŽANÝ KURACÍ | BRAVČOVÝ REZEŇ | VYPRÁŽANÝ SYR S PEČENÝMI ZEMIAKMI ALEBO DUSENOU RYŽOU (350g) (1,3,7)
-
4. ZELENINOVÝ ŠALÁT S GRILOVANÝM ENCIÁNOM A BAZALKOVÝM PESTOM (350g) (7,8)
-
POLIEVKA SAMOSTATNE - VÝVAR SO ZELENINOU, MÄSOM A REZANCAMI 0,33l (1,3,7,9)
-
POLIEVKA SAMOSTATNE - FAZUĽOVÁ POLIEVKA 0,33l (1,3,7)
DENNÉ MENU STREDA 02.07.2025
VÝVAR SO ZELENINOU, MÄSOM A REZANCAMI | ZELENINOVÁ POLIEVKA SO ZEMIAKMI (1,3,7,9)
-
1. PEČENÁ KRKOVIČKA, KNEDĽA, KAPUSTA (350g) (1,3,7)
-
2. ŠALÁT S KURACÍMI STRIPSAMI SO SLADKOŠTIPĽAVOU OMÁČKOU, HRIANKY (350g) (1,3,6,7,10)
-
3. KURACÍ PLÁTOK NA GRILE | VYPRÁŽANÝ KURACÍ | BRAVČOVÝ REZEŇ | VYPRÁŽANÝ SYR S PEČENÝMI ZEMIAKMI ALEBO DUSENOU RYŽOU (350g) (1,3,7)
-
4. ZELENINOVÝ ŠALÁT S GRILOVANÝM ENCIÁNOM A BAZALKOVÝM PESTOM (350g) (7,8)
-
POLIEVKA SAMOSTATNE - VÝVAR SO ZELENINOU, MÄSOM A REZANCAMI 0,33l (1,3,7,9)
-
POLIEVKA SAMOSTATNE - ZELENINOVÁ POLIEVKA SO ZEMIAKMI 0,33l (1)
DENNÉ MENU ŠTVRTOK 03.07.2025
VÝVAR SO ZELENINOU, MÄSOM A REZANCAMI | ŠPENÁTOVÁ KRÉMOVÁ POLIEVKA S NIVOU A ZAPEKANÝM SYROVÝM TOASTOM (1,3,7,9)
-
1. SRBSKÉ SOTÉ, RYŽA (350g) (9)
-
2. LASAGNE BOLOGNESE (350g) (1,3,7)
-
3. KURACÍ PLÁTOK NA GRILE | VYPRÁŽANÝ KURACÍ | BRAVČOVÝ REZEŇ | VYPRÁŽANÝ SYR S PEČENÝMI ZEMIAKMI ALEBO DUSENOU RYŽOU (350g) (1,3,7)
-
4. ZELENINOVÝ ŠALÁT S GRILOVANÝM ENCIÁNOM A BAZALKOVÝM PESTOM (350g) (7,8)
-
POLIEVKA SAMOSTATNE - VÝVAR SO ZELENINOU, MÄSOM A REZANCAMI 0,33l (1,3,7,9)
-
POLIEVKA SAMOSTATNE - ŠPENÁTOVÁ KRÉMOVÁ POLIEVKA S NIVOU A ZAPEKANÝM SYROVÝM TOASTOM 0,33l (1,3,7))
DENNÉ MENU PIATOK 04.07.2025
VÝVAR SO ZELENINOU, MÄSOM A REZANCAMI | HRACHOVÁ KRÉMOVÁ S KRUTÓNMI (1,3,7,9)
-
1. ČERNOHORSKÝ KURACÍ REZEŇ, OPEKANÉ ZEMIAKY, TATÁRSKA OMÁČKA (350g) (1,3,7,10)
-
2. ZAPEKANÉ PALACINKY S TVAROHOM, PRELIATE VANILKOVÝM KRÉMOM A OVOCÍM (350g) (1,3,7)
-
3. KURACÍ PLÁTOK NA GRILE | VYPRÁŽANÝ KURACÍ | BRAVČOVÝ REZEŇ | VYPRÁŽANÝ SYR S PEČENÝMI ZEMIAKMI ALEBO DUSENOU RYŽOU (350g) (1,3,7)
-
4. ZELENINOVÝ ŠALÁT S GRILOVANÝM ENCIÁNOM A BAZALKOVÝM PESTOM (350g) (7,8)
-
POLIEVKA SAMOSTATNE - VÝVAR SO ZELENINOU, MÄSOM A REZANCAMI 0,33l (1,3,7,9)
-
POLIEVKA SAMOSTATNE - HRACHOVÁ KRÉMOVÁ S KRUTÓNMI 0,33l (1,3,7)